ОПТИМИЗАЦИЯ ПИЩЕВОЙ ЦЕННОСТИ МЯСНЫХ КОНСЕРВОВ НА ОСНОВЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РАСТИТЕЛЬНЫХ КОМПОНЕНТОВ, ПРОИЗВЕДЕННЫХ В РЕСПУБЛИКЕ УЗБЕКИСТАН
Аннотация
Ключевые слова
Полный текст:
PDFЛитература
Aksoy U. and Khujabekov A. Critical Points in Post-Harvest Management of Organic Plant Production for Quality and Safety // International Conference on Development of Organic Agriculture in Central Asia, 22–24 August 2017, Uzbekistan.
Blackshaw R.E., Moyer J.R., Doram R.C. and Boswell A.L. Yellow sweetclover, green manure, and its residues effectively suppress weeds during fallow // Weed Science. – 2001. – V. 49. – P. 406–413.
Boz I. Report of the mission held February 6–10, 2017 to Tashkent – Uzbekistan for FAO/ UZB/TCP/3501 Project Entitled ‘Support to Development of Organic Farming and Institu-tional Capacity Building in Uzbekistan’. – 2017.
Edwardovich Y.E. Organic market in Rus-sia. Problems of development and possible solu-tions // International Conference on Development of Organic Agriculture in Central Asia, 22–24 August 2017, Uzbekistan.
FAO. The role of livestock in economic development and poverty reduction, by M. Up-ton. Pro-Poor Livestock Policy Initiative Work-ing Paper No. 10. Rome, 2004. – http://www.fao.
org/ag/againfo/projects/en/pplpi/docarc/wp10.pdf
Krasulya O., Tsirulnichenko L., Potoroko I., Kuznetsova T., Anandan S. The study of changes in raw meat salting using acoustically activated brine // Ultrasonics Sonochemistry. – 2019. – V. 50. – P. 224–229.
Tsirulnichenko L., Potoroko I., Krasulya O., Gudina I. Increasing the level of hydration of biopolymers in meat processing systems based on the use of acoustically activated brines // Agron-omy Research. – 2017. – V. 15 (Special Issue 2). – P. 1419–1425.
Гущин В.В. О стандарте ЕЭК/ООН «Баранина-туши и отрубы» // Мясная индустрия.– 2006. – № 10. – С. 41–45.
Житенко П.В. Переработка и хранение продуктов животноводства в домашних усло-виях. – М.: АКВАРИУМ ЛТД, 2001. – 144 с.
Крылова В.Б., Манджиева Н.Н. Пищевая ценность мясорастительных консервов с бараниной в полимерной потребительской таре // Все о мясе. – 2009. – № 3. – С. 32–34.
Основные направления обеспечения продовольственной безопасности Узбекистана. Аналитический доклад. / Центр экономических исследований, Ташкент, 2013 – 35 с. – www.cer.uz
Рогов И.А., Забашта А.Г., Казюлин Г.П. Технология мяса и мясных продуктов. Кн. 1. – М.: Колос, 2009. – 565 с.
Узаков Я.М. Биологическая и химическая ценность мяса баранины // Мясная индустрия. – 2014. – № 11. – С. 24–26.
Узаков Я.М., Рскелдиев Б.А., Буцик В.А. Комплексная разделка баранины // Мясная индустрия. – 2008. – № 9. – С. 68–70.
Ссылки
- На текущий момент ссылки отсутствуют.